Atlantic huis
Westerlaantoren
Westerlaantoren

Westerlaantoren

NU TE KOOP

HET PROJECT
De Westerlaantoren is een nieuw fenomeen. Rotterdams wonen op zijn mooist. Prachtige royale en moderne appartementen in een historische, klassieke omgeving met hedendaagse uitzichten. De Westerlaantoren is gelegen in het Scheepvaartkwartier van Rotterdam, ten noorden van de Nieuwe Maas en ten westen van het stadscentrum. Uw appartement is prima te bereiken vanaf de Westzeedijk. Het Scheepvaartkwartier kent drie toegangswegen: langs de Euromast of via de Veerhaven en tevens is er een snelle ingang door het Kievietslaantje.
  west

De exclusieve appartementen zijn gelegen op de 11e tot en met de 18e verdieping van de Westerlaantoren. Grote, extra hoge, schuifpuien naar royale balkons en prachtige uitzichten verschaffen een ultiem gevoel van vrijheid. Er zijn 5 verschillende typen appartementen, namelijk: Het Park, De Stad, De Haven, De Brug en De Maas. Deze verschillen qua ligging (uitzicht), grootte, aantal kamers en indeling. Omdat de balkons per woonlaag verspringen, zijn er per type twee varianten. Alléén de ligging van de balkons is dus anders.
Natuurlijk kunt u zelf veel invloed uitoefenen op de afwerking van uw appartement: casco oplevering behoort tot de mogelijkheden. In dat geval kunt u met de interieurarchitect aan de slag voor een indeling naar eigen idee.
 
uitzicht   Het Scheepvaartkwartier is een wijk met historie. De statige Parklaan, de Veerhaven en de prachtige kades vormen de opmaat voor de Westerlaan. Het Scheepvaartkwartier is van aangename klasse. De domeinen van onder andere de families van Beuningen, Mees en Van Ommeren. Hier is historie gemaakt. Het Scheepvaartkwartier bestaat niet alleen uit historie. Ook kunst en cultuur zijn op loopafstand van uw appartement gelegen in, onder andere, het Wereldmuseum, Boymans van Beuningen en de Kunsthal.
 
Wilt u kennismaken met dit bijzondere gebouw en haar schitterende appartementen? Maak dan met ons een afspraak en laat u uitgebreid informeren én fascineren of kijk op www.westerlaantoren.nl.
 
Thijs Meijer Makelaardij B.V.
van Vollenhovenstraat 37
3016 BG Rotterdam
Tel: 010-436 33 80
info@thijsmeijer.nl
Statistieken